Målare Lund

Proffsiga målartjänster till bra priser!

Är du på jakt efter en målare i Lund? Då kan vi på Pensionärspoolen hjälpa dig!Hos oss får du alltid hjälp av en yrkeskunnig målare med flera års erfarenhet. Dessutom håller vi konkurrenskraftiga priser och är noga med att göra ett bra jobb. Våra målare i Lund har bokstavligen ett helt yrkesliv med erfarenhet i bagaget.

Klicka här för att lämna en förfrågan på ditt uppdrag

Därför ska du välja våra måleritjänster

malare-lundSäkert har du stött på åsikten om att ”alla kan måla”. Men den stämmer bara till viss del. För visst kan väl alla måla, men däremot så kan alla inte få till ett bra och snyggt slutresultat.

Sätter du värde på ditt hem och är mån om att få ett kvalitativt resultat, gör du klokt i att vända dig till oss. Vi har både lång erfarenhet, trygga villkor och små priser.

– Snabba lösningar.
Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att snabbt plocka fram ett prisförslag. Ring eller skicka ett meddelande så sätter vi igång direkt.– Lång erfarenhet till bra priser.
Hos oss får du tillgång till yrkesskickliga målare, samtidigt som vi håller riktigt bra priser.

– Trygghet.
Pensionärspoolen är ett certifierat Franchisekoncept. Sedan 2011 är vi fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchiseföreningen.

Vad kostar det?

När du anlitar en målare hos oss på Pensionärspoolen så har du möjlighet att använda det ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson enbart betalar 50% av kostnaden för arbetet. Resten av summan står skatteverket för.

Våra riktpriser (inkl. ROT – avdrag) är 185 kr/timmen för enklare måleri – och snickeriarbeten
Läs mer om vår prissättning på vår sida för priser och betalning.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan.Försök att vara så specifik som möjligt i din förfrågan. Då blir det enklare för oss att lämna korrekta prisuppgifter.

Varmt välkommen att anlita en Målare i Lund hos oss!

Se även relaterat innehåll:
Snickare Lund
Städning Lund

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes