Snickare Lund

Hantverkstjänster med lång erfarenhet

Behöver huset eller lägenheten renoveras? Dags att bygga om? Vi levererar händiga hantverkstjänster till bra priser!

Hos oss på Pensionärspoolen kan du få hjälp av en snickare i Lund som har lång erfarenhet av sitt yrke. Våra priser tillhör marknadens lägsta och i egenskap av franchiseföretag har vi alltid trygga villkor.

Köksrenovering, golvläggning, altansnickerier, lägga nytt tak eller andra kvalificerade ROT-uppdrag – vad du än vill ha hjälp med, vänd dig till oss och få ett prisförslag på ditt uppdrag.

Klicka här för att lämna ditt uppdrag!

Därför ska du välja våra snickartjänster!

handiga-hantverkareDet har nog aldrig funnits så många aktörer på marknaden för bygg-och hantverkstjänster att välja mellan som det gör idag. Inte minst om man letar efter snickare i Lund. Frågan förstås hur man väljer. Priset är förstås alltid viktigt. Men även att man som kund får kvalitet och trygghet.

Få aktörer på den svenska marknaden kan konkurrera med våra priser. Samtidigt som vi erbjuder en arbetsstyrka med en hel livstids erfarenhet bakom sig. Tryggheten är storlek. Pensionärspoolen har idag kontor över hela Sverige och vi sedan 2011 har vi varit fullvärdiga medlemmar i Svenska Franchiseföreningen.

Om Priser, beställning och ROT

I korthet innebär ROT-avdraget att du får en skattereduktion på arbetskostnaden för hantverkstjänster. Skattereduktionen görs av Skattemyndigheten. Idag innebär det att du kan reducera med upp till 30% av arbetskostnaden till max 50 000 kr.

Självklart kan du använda Rot-avdraget när du beställer våra hantverkstjänster. Förutsatt att du har rätt till avdraget, så fixar vi det direkt på din faktura. Kontakta oss om du känner dig osäker så berättar vi mer.

Du kan också läsa mer om våra priser på den här sidan.

Vill du beställa våra tjänster eller lämna en förfrågan kan du klicka här och beskriva ditt uppdrag

Se även relaterat innehåll:
Städning Lund
Målare Lund

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes