Städning Lund

Prisvärd och pålitlig städservice

Idag finns det mängder av städfirmor i Lund som erbjuder hemservice av olika slag. Men med så många aktörer att förhålla sig till, kan det också bli en tidskrävande uppgift att hitta en prisvärd och trygg lösning.

dammsugning

fonsterputsning

På Pensionärspoolen i Lund lägger vi stor vikt vid pålitlighet och trygghet. Vi tror helt enkelt att våra kunder sätter stort värde i att känna förtroende för personen som ska sköta städservicen i hemmet.

Det finns flera saker som borgar för vår trygghet. Bland annat är vi medlemmar i Svenska Franchiseföreningen. Det innebär att vi måste uppfylla högt ställda krav på kvalitet och säkerhet i mängder av avseenden. Vi har också lång erfarenhet i vår bransch och vinnlägger oss alltid om att jobba med en lokal närhet till våra kunder.

Denna utgångspunkt, i kombination med våra låga priser och välkända kompetensprofil, har snabbt gjort oss till ett populärt val när det är dags att boka städhjälp i Lund.

Service på dina villkor

Vi städar på dina villkor. En eller flera gånger i veckan. Vi kan också erbjuda ett brett spektrum av olika städtjänster, såsom flyttstädning, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Hör av dig med din förfrågan idag, så återkommer vi med en lösning inom kort.

Gå till den här sidan och lämna en förfrågan på ditt städuppdrag. Försök att beskriva ditt uppdrag så noga du kan. Det hjälper oss att sätta ihop en korrekt offert.

Lite om RUT-avdraget

Som privatperson kan du utnyttja det så kallade Rut-avdraget när du beställer städning hos oss. Reglerna för hur stort avdrag som kan göra bestäms av Skatteverket. För närvarande kan man dra av upp till 50 000 kr per år och person* (*med reservation för ändringar).

Förutsatt att du har rätt att använda RUT så ordnar vi avdraget åt dig direkt på fakturan. Det är alltså inget du behöver tänka på, utan något som ingår i prissättningen. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Riktpris för våra städtjänster

Inklusive RUT – avdraget betalar du från 160 kr/timmen för våra tjänster i hus och hem. Du kan läsa mer om våra priser och betalningsrutiner på den här sidan.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Lund
Målare Lund

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes